Despre noi

    Academia ReGo este o scoala infiintata din pasiune pentru meseria de stilist/protezist unghii false. 
In cadrul academiei noastre veti invata sa realizati o manichiura spectaculoasa,dar in primul rand veti invata 
sa realizati o manechiura corecta.
    In cadrul cursurilor noastre va vom explica cat este de serioasa aceasta meserie. Din acest motiv fiecare curs al nostru va incepe cu realizarea corecta a manichiurii clasice cu tot ce implica ea deoarece inainte de toate noi punem mare accent pe sanatate si consideram ca de aici trebuie sa inceapa evolutia in acest domeniu.
    Academia ReGo formeaza specialisti in aceasta meserie ce este in continua dezvoltare punand insa pret pe calitate : calitatea serviciilor pe care le veti realiza la sfarsitul cursului , calitatea produselor pe care le veti folosi cat si calitatea imaginii dumneavoastra ca tehnician toate acestea contribuie la succesul dumneavoastra in aceasta meserie fie ca veti fi angajat intr un salon de infrumusetare fie ca alegeti sa faceti din asta o afacere pe cont propriu .
     Pentru ambele variante noi va pregatim intr-un cadru profesional oferindu-va suporturi de curs , recomandari pentru a folosi cele mai bune produse de pe piata, un mod de invatare detaliat si explicit cu multa practica in cadrul cursului, din acest motiv grupele noastre vor fi formate din maxim 4 persoane, consideram ca un trainer 
nu poate accorda atentia necesara unor grupe mai mari de 4 persoane si vrem sa intelegeti foarte bine aceasta meserie si sa faceti din ea o pasiune daca nu este deja.
    Fiecare curs va fi dotat cu Kit-ul complet in realizarea acestei meserii insa va ramane la alegerea dumneavoastra daca il veti progura de la noi sau nu. 
    Acest kit va contine atat aparatura cat si cele mai bune produse de pe piata cu care veti lucra in cadrul cursului, in cazul in care veti alege sa il achizitionati de la noi produsele va vor ajunge pentru un minim de 30 de cliente, amortizandu va astfel achizitia lui cat si plata cursului in sine.